Помогнете! Каква газова уредба мога да монтирам на моята 146-ца двигателят е 1.4 Twin Spark 16 V. Мога ли да монтирам обиновена смесителна газова уредба или както е позната "газова уредба от второ поколение". Колекторните тръби са алуминиеви. Ще имам ли проблеми с дебитомера? А с Ламда сондата? А и ме посаветвайте за това каде слагат качествени уредби и да са на поносими цени. Благодаря предварително!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Газова уредба за 146
Collapse
X
-
sigpic
-
Благодаря за отговора! Значи няма да имам проблеми с колекторните тръби / алуминиеви - от две части съединени с гумени съединения/ Но все пак моля за съвет за някой добър сервиз дето знаят какво правят а не да ме питат като един местен газджия "Какво е това ламда сонда и дебитомер? Пък и цените да са поносими. Поздрави на всички фенове на Alfa Romeo. Н езнаех за съществуването на този клуб до сега, но непременно ще стана членMitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Comment
-
Ако наистина си от белене, чувал съм за някакъв много добър сервиз за газови уредби в Ловеч, ама трябва да му взема адреса.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Ами в Ловеч не го разбрах къде е ама се сетих един в Плевен- някъде на малкото колело (изхода за Буковлък). Аз не съм ходил там, само ми го препоръчаха- ти като отидеш ще видиш вдъхват ли доверие.
а някой път ако се засечем в Плевен може да се видим- и без това сме малко фенове на марката в тоя край
.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от koolioАми в Ловеч не го разбрах къде е ама се сетих един в Плевен- някъде на малкото колело (изхода за Буковлък). Аз не съм ходил там, само ми го препоръчаха- ти като отидеш ще видиш вдъхват ли доверие.
а някой път ако се засечем в Плевен може да се видим- и без това сме малко фенове на марката в тоя край
.
Много е рисковано конвенционална уредба
Но както си решиш
Моят съвет е газов инжекционsigpic
Comment
-
Аlfa 164 Super 2.5TD
Comment
-
То моята е конвенционална и до сега вече 10к км. не съм имал проблеми, но аз така я взех колата и да си кажа честно не съжалявам. Внос е от Италия а АГУ-то е Romano - мисля че така се пише.
Колата е от подписа."BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
Comment
Comment