Известие

Collapse
No announcement yet.

Газова уредба за 146

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Газова уредба за 146

Помогнете! Каква газова уредба мога да монтирам на моята 146-ца двигателят е 1.4 Twin Spark 16 V. Мога ли да монтирам обиновена смесителна газова уредба или както е позната "газова уредба от второ поколение". Колекторните тръби са алуминиеви. Ще имам ли проблеми с дебитомера? А с Ламда сондата? А и ме посаветвайте за това каде слагат качествени уредби и да са на поносими цени. Благодаря предварително!
    Mitsubishi Outlander
    Mitsubishi Space Star
    Daihatsu Terios

Ето тук може да прочетеш относно АГУ на Т.S.
    http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=2380
    sigpic

Comment

Благодаря за отговора! Значи няма да имам проблеми с колекторните тръби / алуминиеви - от две части съединени с гумени съединения/ Но все пак моля за съвет за някой добър сервиз дето знаят какво правят а не да ме питат като един местен газджия "Какво е това ламда сонда и дебитомер? Пък и цените да са поносими. Поздрави на всички фенове на Alfa Romeo. Н езнаех за съществуването на този клуб до сега, но непременно ще стана член
      Mitsubishi Outlander
      Mitsubishi Space Star
      Daihatsu Terios

Comment

Ако наистина си от белене, чувал съм за някакъв много добър сервиз за газови уредби в Ловеч, ама трябва да му взема адреса.
        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Давай адреса, от Белене съм наистина. Благодаря!
          Mitsubishi Outlander
          Mitsubishi Space Star
          Daihatsu Terios

Comment

Ами в Ловеч не го разбрах къде е ама се сетих един в Плевен- някъде на малкото колело (изхода за Буковлък). Аз не съм ходил там, само ми го препоръчаха- ти като отидеш ще видиш вдъхват ли доверие . а някой път ако се засечем в Плевен може да се видим- и без това сме малко фенове на марката в тоя край .
            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio
              Ами в Ловеч не го разбрах къде е ама се сетих един в Плевен- някъде на малкото колело (изхода за Буковлък). Аз не съм ходил там, само ми го препоръчаха- ти като отидеш ще видиш вдъхват ли доверие . а някой път ако се засечем в Плевен може да се видим- и без това сме малко фенове на марката в тоя край .
              Голега, ти май не си разбрал или не си изчел цялата тема, както и другите за ГАЗ на T.S. 16V Много е рисковано конвенционална уредба Но както си решиш
              Моят съвет е газов инжекцион
              sigpic

Comment

схема АГУ

ТОВА Е СХЕМАТА:
                http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=2731
                Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

То моята е конвенционална и до сега вече 10к км. не съм имал проблеми, но аз така я взех колата и да си кажа честно не съжалявам. Внос е от Италия а АГУ-то е Romano - мисля че така се пише.
                  Колата е от подписа.
                  "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                  Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                  Opel Astra J GTC

Comment

Working...
                  X